Red velvet σε ποτηράκια 

Υλικά

Υλικά (για 8 τεμάχια)

  • 1 συσκευασία 1·2·Bake! Μίγμα για Red Velvet Cake
  • 3 αυγά 
  • 135 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο 
  • 150 γρ. τυρί κρέμα 
  • 1 φάκελος Garni Zαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 20 γρ. (4 κουτ. σούπας ) κονιάκ 
  • Ξύσμα από μισό λεμόνι 
  • 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Red Velvet Cake και το frosting, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Χτυπάτε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας και το κονιάκ. 
Ανακατεύετε το frosting με το Garni, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού.
Όταν κρυώσει το κέικ, το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Σε 8 ποτηράκια, βάζετε μία στρώση κρέμα και προσθέτετε μία στρώση κέικ από πάνω. Επαναλαμβάνετε το ίδιο μία ακόμη φορά, προσθέτοντας λίγη κρέμα στο τέλος. 
Γαρνίρετε με λίγο τριμμένο κέικ.

*Το Garni Zαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες αναλογίες με το γάλα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies